Рекламирай твоята обява като VIP, PRO или TOP

Направете вашата обява VIP, PRO или TOP, за да бъде видяна от много повече посетители!

VIP обявите се намират в най видимата област от Imoti-bg.com, показват се на всяка една страница с обяви за имоти, и са пред очите на всеки един посетител на порталът! VIP обявите са много по посещавани от обикновените безплатни обяви и са идеален начин да рекламирате вашата обява пред широка аудитория от потенциални ваши клиенти!

За да направите вашата обява VIP за цял месец, изпратете 2 SMS-а с текст vipimot на номер 1096 (12.00лв.) Ще получите СМС код, който, трябва да въведете в полето "Код за VIP" след като кликнете на линка "Направи VIP!". Линка, ще видите под заглавието на всяка обява.


PRO обявите се намират на началната страница на порталът за имоти Imoti-bg.com, и са пред очите на всеки един посетител на порталът! PRO обявите са много по посещавани от обикновените безплатни обяви!

За да направите вашата обява PRO за 30 дни, изпратете 2 SMS-а с текст proimot на номер 1096 (12.00лв.) Ще получите СМС код, който, трябва да въведете в полето "Код за PRO" след като кликнете на линка "Направи PRO!". Линка, ще видите под заглавието на всяка обява.


TOP обявите се показват над всички обикновени безплатни обяви в порталът за безплатни обяви Imoti-bg.com, и са много по посещавани от обикновените безплатни обяви!

За да направите вашата обява TOP за 30 дни, изпратете 2 SMS-а с текст topimot на номер 1096 (12.00лв.) Ще получите СМС код, който, трябва да въведете в полето "Код за TOP" след като кликнете на линка "Направи TOP!". Линка, ще видите под заглавието на всяка обява.

Цената на два SMS-a е 12 лв. с ДДС.

© 2023 imoti-bg.com. Всички права запазени
Отговорност за съдържанието на публикуваните обяви носят единствено техните автори!