Рекламирайте вашият сайт като VIP !


Рекламирайте Вашия сайт пред Вашите клиенти, в порталът за безплатни обяви Imoti-bg.com като го направите VIP! За да добавите вашият сайт в раздел "VIP Сайтове", моля, изпратете 2 SMS-a на номер 1096 с текст:

vsite adres.na.saita (вместо adres.na.saita напишете адреса на вашият сайт, например: www.imoti-bg.net).

Вашият сайт ще бъде добавен на първо място в раздел "VIP Сайтове" и ще се рекламира на всяка една страница на порталът Imoti-bg.com за неопределен срок от време. Когато друг потребител добави сайт, той ще заеме най-горната позиция, а вашият ще бъде изместен надолу. Лимитът на показваните сайтове е десет, т.е. когато бъдат добавени десет нови сайта след вашия, той ще спре да се показва.

След като изпратите СМС-ите, ще получите отговор и ако сте въвели правилно текста, вашият сайт ще се появи веднага в Imoti-bg.com.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Забранява се публикуването и рекламирането на връзки към сайтове съдържащи:

* Порнографско съдържание;
* Филми, музика, софтуер и други материали, за които няма авторски права, без значение дали са на самия сайт или има връзки към тях;
* Призиви за насилие, обидни или нецензурни думи;
* Всичко което нарушава законите на Република България!

Подобни линкове ще бъдат изтривани без предупреждение, като сумата за СМС-ите, който сте пратили, няма да ви бъде върната!

Цената на два SMS-a е 12 лв. с ДДС.

© 2024 imoti-bg.com. Всички права запазени
Отговорност за съдържанието на публикуваните обяви носят единствено техните автори!